Nyhed: Highland Park Cask Strength Release No. 5

Vi er begejstrede for at introducere den nyeste tilføjelse til Highland Park's eksklusive sortiment – Cask Strength Release No. 5. Denne single malt whisky er en ægte hyldest til håndværk og intensitet, med en alkoholprocent på 64,7%, der leverer en uforglemmelig smagsoplevelse.

Highland Park Cask Strength Release No. 5 er modnet i en unik kombination af førsteklasses sherrykrydrede europæiske egetræsfade, herunder Pedro Ximénez fade, refill fade, ex-bourbon fade og en mindre mængde førsteklasses amerikanske egetræsfade. Denne sammensætning skaber en kompleks og flerdimensionel whisky, der er designet til at blive nydt uden tilsat vand.

Ved første duft afslører denne whisky en symfoni af aromaer, der inkluderer nelliker, oregano, knuste fyrrenåle og en vedvarende røg. Smagsoplevelsen er lige så imponerende, med intense noter af soltørrede frugter, lakrids, vinterkrydderier, kakaonibs og en subtil undertone af egetræ, som afrundes med en lang, røget finish.

Cask Strength Release No. 5 er perfekt for både samlere og dedikerede whiskyentusiaster, der søger noget ekstraordinært til deres samling. Denne whisky repræsenterer det ypperste af Highland Park's dedikation til kvalitet og innovation i whiskyfremstilling.

Grib chancen for at eje denne sjældne og exceptionelle whisky. Læs mere og bestil din flaske her: Highland Park Cask Strength Release No. 5.

Shop now