Whisky Ginger Ale

I dag bliver der delt en virkelig særlig cocktailopskrift, som vil tage enhvers Whisky Ginger oplevelse til det næste niveau. Denne opskrift bruger det luksuriøse element af The Macallan 12 Years Old Double Cask Whisky til at forfine den klassiske cocktail.

Ingredienserne der skal bruges er:

  • 3 dele Fever-Tree Ginger Ale
  • 1 del The Macallan 12 Years Old Double Cask Whisky
  • Masser af isterninger
  • En skive frisk appelsin

Denne version af Whisky Ginger er simpel, men elegant. Lad os komme i gang!

Først fyldes et highball-glas op med rigelige mængder friske isterninger. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er med is – det er nøglen til en virkelig kølig og forfriskende cocktail!

Dernæst hældes 1 del The Macallan 12 Years Old Double Cask Whisky over isen. Denne fremragende whisky har en balanceret profil med noter af honning, frugt og krydderier, som tilføjer cocktailen en sofistikeret dybde.

Det næste skridt er at tilsætte 3 dele Fever-Tree Ginger Ale til glasset. Denne ginger ale bringer en behagelig sødme og en antydning af ingefærkrydderi, der komplementerer smagen af The Macallan whisky perfekt.

Når ginger ale er tilsat, omrøres cocktailen forsigtigt. Det sikrer en harmonisk blanding af smagene, men det er vigtigt ikke at røre for meget, da det kan gøre cocktailen flad.

For at fuldende mesterværket tilføjes en skive frisk appelsin eller lime. Den friske appelsin / lime giver et dejligt strejf af friskhed og balancerer den rige og komplekse profil af whiskyen.

Whisky Ginger Ale

Og voilà! Der er nu blevet skabt en forfriskende og luksuriøs Whisky Ginger med The Macallan 12 Years Old Double Cask. Dette er den perfekte cocktail til at nyde en rolig aften derhjemme eller til at imponere gæster på den næste fest. Skål!

Shop now