Whisky Glas

Whisky er en populær spiritus, der nydes af mange mennesker rundt om i verden. Når det kommer til at vælge det rigtige whiskyglas, er der flere forskellige stilarter og designs at vælge imellem, og i denne artikel vil vi gennemgå nogle af de mest almindelige whiskyglas.

 1. Tumbler Glas
  Tumbler-glasset er det mest almindelige og populære whiskyglas. Det er et kort, bredt glas, der er nemt at holde og passer perfekt i hånden. Tumbler-glasset bruges normalt til at drikke whisky på klipperne eller blandet med sodavand.

  Whisky Glas Tumbler

 2. Glencairn Glas
  Glencairn-glasset er et sniftglas, der er designet specielt til at nyde whiskyens aromaer. Det har en tulipanformet kuppel, der trækker aromaerne opad, og en bred bund, der giver plads til at svinge glasset og frigive aromaerne. Dette glas er ideelt til at smage på en god whisky og til at opleve de forskellige smagsnuancer.
  Glencairn Whisky Glas

 3. Copita Glas
  Copita-glasset er et andet sniftglas, der ligner Glencairn-glasset, men med en lidt anderledes form. Det er slankere og mere konisk, hvilket giver det et mere elegant udseende. Copita-glasset er perfekt til at nyde komplekse, aromatiske whiskyer.
  Copita Whisky glas

 4. Nosing Glas
  Nosing-glasset er et andet sniftglas, der ofte bruges til at smage og nyde whisky. Det er lavet med en slank bund og en åben mund, der giver plads til at frigive aromaerne. Dette glas er ideelt til at smage på whiskyer af høj kvalitet og til at nyde de subtile smagsnuancer.
  COPITA Whisky GLASS

 5. Old Fashioned Glas
  Old Fashioned-glasset er en anden populær stil af whiskyglas, der minder om tumbler-glasset. Det er normalt mindre og mere afsmalnende, og det bruges ofte til at servere whiskycocktails og andre whiskybaserede drinks.
  Old Fashioned Whisky Glas

Uanset hvilket glas du vælger, er det vigtigt at vælge et design, der passer til din personlige smag og din måde at nyde whisky på. Ved at vælge det rigtige glas kan du nyde whiskyens aromaer og smagsnuancer på den bedst mulige måde.

Find udvalget af vores whisky glas under tilbehør

Shop now