Macallan Møder Mexico - En Ny Whisky Rejse Inspireret af Tradition og Smag

Macallan bevæger sig nu mod Mexico med deres "Distil Your World" serie. Dette initiativ er et samarbejde med den verdenskendte restaurant, El Celler de Can Roca, som drives af Roca-brødrene i Girona, Spanien. Dette markerer den tredje udgave af Macallans serie, hvor tidligere byer har inkluderet London og New York.DISTIL YOUR WORLD MEXICO


Kernen i hver udgave er en rejse, som en Macallan whiskymager og en af Roca-brødrene tager til et valgt land. Denne rejse tjener som inspiration for de smagsnuancer, der fremhæves i den pågældende udgave.

Roca-brødrene, Joan, Josep og Jordi, står bag El Celler de Can Roca. Denne restaurant har opnået tre Michelin-stjerner for sin unikke fortolkning af catalansk køkken. Den er også blevet kåret som "Verdens Bedste Restaurant" to gange af Restaurant Magazine, i 2013 og 2015, og rangerer konsekvent blandt verdens top spisesteder.

DISTIL YOUR WORLD MEXICO
Billede fra themacallan.com


For denne "Distil Your World Mexico" udgave har whiskymageren Diane Stuart taget føringen. Hun har valgt en blanding af europæiske og amerikanske egetræsfade, et almindeligt valg, for at fejre den årlige mexicanske livsfejring.

De officielle smagsnoter for denne udgave er som følger:

Aroma:
Sukret pan de muerto brød, cremet vanilje, sød ananas, duftende morgenfrue blomster og et strejf af frisk grøn koriander.

Smag:
En rig sødme præget af appelsinolie, chokoladeagtig mexicansk mole og forkullet ananas.

Eftersmag:
Sød med en subtil antydning af forkullede kul.

Alkoholprocent: 48%

Denne whisky sigter mod at indkapsle ånden og essensen af den livlige mexicanske tradition, idet den trækker inspiration fra Roca-brødrene og ekspertisen fra Macallan Whisky Mastery Team.  

 

Shop now