Distilling the Spirit of New York

Polly Logan, The Macallan Whisky Maker, og Joan Roca fra den to gange prisbelønnede verdens bedste restaurant El Celler de Can Roca, forenet af uhæmmet nysgerrighed, en tørst efter viden og en dyb forståelse for mesterskab, begav sig ud på et eventyr i ekspertise.

De rejste ind i et ukendt New York med det formål at destillere dets sjæl i en enestående single malt whisky, inspireret af den kreative by og dens indbyggere.

I løbet af sin tid i New York fandt Polly inspiration i byens tårnhøje arkitektur, såsom Empire State Building, Rockefeller Center og Frihedsgudinden. Ligesom New York-borgerne selv står disse bygninger højt og stolt og skaber en af verdens mest genkendelige skylines.

BORGERNE I NEW YORK
Sammen med Joan Roca mødte Polly en gruppe ekstraordinære New York-borgere, som bor i byen og giver næring til dens livlighed, og som alle er blevet påvirket af denne ikoniske by på en eller anden måde. Fra musikeren Wynton Marsalis til gadekunstneren Lady Pink bragte hver især inspiration til projektet og afslørede en ny facet af New York.

 

"This project is a homage to the people of New York. The daring, creative and diverse characters we’ve met along the way. This whisky is bold, vibrant, and uplifting – just like each of them."

 Polly Logan The Macallan Whisky Maker

 

 

NOTER FRA THE BIG APPLE
Alt dette resulterer i en unik whisky, som bygger videre på The Macallans allerede karakteristiske subtile æblenoter - en passende smag, når det drejer sig om at destillere essensen af "Big Apple".

Whiskyen indfanger også sødmen fra klassisk amerikansk slik, med jordnødder og chokolade som centrale smagsnuancer. Den hylder New Yorks glitrende fortove gennem en tydelig mineralsk note, mens den formidler dens optimistiske natur med et stimulerende citrusløft, der også afspejler de tårnhøje skyskrabere og de brede, træbeklædte alléer.

Farven er direkte inspireret af de ravfarvede nuancer af en New York-solopgang, hvor solen står op over byens ikoniske skyline.

Shop now