The Macallan James Bond 60th Anniversary Udgivelse

 Gennem en udforskning af James Bond-arkiverne bag kulisserne fejrer denne udgivelse 007 og The Macallan som moderne innovatorer, der er forbundet af deres skotske arv.

The Macallan og James Bond er bundet sammen af vores fælles skotske arv, innovative natur og stræben efter ekspertise.

De har skabt en bemærkelsesværdig kollektion bestående af seks flasker i begrænset oplag inspireret af hvert af de seks Bond-årtier, der fortæller historien om innovation gennem 60 år og James Bond og The Macallans banebrydende karakteregenskaber.

Emballagen til hver flaske har et originalt illustrativt design og en farve, der angiver det årti, som flasken repræsenterer.

Det karakteristiske kunstværk giver liv til den kreative udviklingsproces af filmene i en udforskning bag kulisserne i James Bond-arkiverne.

James Bond gennem årtier

Skotland er kendt for sine opfindere, og 007's gadgets er et kendetegn for filmens popularitet, og The Macallan og Bond er forenet af vores urokkelige karakter, dybe rødder og en konstant stræben efter innovation.

Oplev tres års innovation, kunstværker og indsigt bag kulisserne, som findes på de unikke James Bond 60th Anniversary Release-flasker.

 

THE MACALLAN JAMES BOND 60TH ANNIVERSARY RELEASE - Moonraker

Billeder fra themacallan.com

 

THE MACALLAN JAMES BOND 60TH ANNIVERSARY RELEASE

Billeder fra themacallan.com

OM WHISKYEN
Den tidløse single malt er blevet udviklet for at afspejle James Bond's vedvarende karakter, en naturkraft, der er defineret af hans skotske arv.

Macallan Master Whisky Maker, Kirsteen Campbell, har skabt en whisky med ekstrem ynde, der er afbalanceret af bemærkelsesværdig styrke og karakter - ligesom Bond selv.

Udtrykket udstråler en følelse af stil og modenhed, som har udviklet sig gennem årene. Den har en naturlig farve af Suisse gold og en ABV på 43,7% som en hyldest til James Bonds agentnummer 007.

Whiskyen er ensartet i alle seks flasker.

Læs mere på The Macallan

Shop now