Aldersgrænse for salg af alkohol:

Du skal være i den lovlige aldersgrænse for at få adgang til dette websted. Virksomheden sælger eller serverer ikke alkohol til personer under 18 år. Ved at få adgang til webstedet sværger og bekræfter du, at du er over 18 år. Virksomheden gør alt for at sikre, at alkoholholdige drikkevarer ikke leveres til eller serveres til enhver, der er under 18 år. Ved at få adgang til dette websted accepterer du, at al alkohol købt fra eller modtaget af dig fra repræsentanter for virksomheden er beregnet til personligt forbrug og ikke til videresalg. Hvis du ikke er enig i disse brugsbetingelser, skal du ikke bruge dette websted. Hvis du bevidst eller utilsigtet giver forkerte oplysninger om din alder for at give alkohol til en person under 18 år, vil Selskabet retsforfølge dig fuldt ud i det omfang, loven tillader det.

 

Sundhedsstyrelsen advarsel om sundhedsmæssige konsekvenser af indtagelse af alkohol:

Ved at få adgang til dette websted anerkender du, at der er en advarsel fra regeringen om sundheds virkningerne af at indtage alkoholiske drikke:

Sundhedsstyrelsen advarsel: 

(1) Ifølge sundhedsstyrelsen bør kvinder ikke drikke alkoholiske drikke under graviditeten på grund af risikoen for fødselsdefekter. 

(2) Indtagelse af alkoholiske drikke svækker din evne til at køre bil eller betjene maskiner og kan forårsage helbredsproblemer. 


Drik ansvarligt!