The Macallan Double Cask 12, 15 og 18

The Macallan Double Cask 12, 15 og 18 Smagningssæt

Velkommen til The Macallan Double Cask 12, 15 og 18 Years Old smagskasse. 

Denne kollektion giver dig mulighed for at udforske forskellene mellem aldersudviklingen af The Macallan, og smage deres dedikation til kvalitet. Med denne guide kan du berige din forståelse og nyde en rejse gennem smag og tid.

Introduktion til The Macallan Double Cask

The Macallan Double Cask er en hyldest til den harmoniske forening af amerikansk og europæisk egetræ. Denne kollektion repræsenterer en balance mellem to kulturer og to metoder til modning, hvor den unikke karakter af hver enkelt fade bidrager til et komplekst smagsbillede. Med sit distinkte præg af sødme fra amerikansk eg og de fyldige, krydrede noter fra europæisk eg, tilbyder Double Cask en rig og afrundet oplevelse.

Hvert glas afspejler The Macallans dedikation til håndværk og tradition, og hvert sip er en rejse gennem tid og smag. Double Cask-serien fremviser, hvordan The Macallan mestrer kunsten af fadlagring for at skabe whiskyer, der balancerer sødme, krydderi og kompleksitet.

The Macallan 12 Years Old (43%)

Balancerer perfekt mellem europæisk og amerikansk eg, og tilbyder en sød, cremet smagsoplevelse med toner af honning, citrus og ingefær.


Næse: Søde noter af honning og citrus.

Gane: Krydret ingefær, vanilje og blød eg.

Eftersmag: Medium med en dvælende sødme.

The Macallan Double Cask 12 Years Old tilbyder en harmonisk blanding af amerikansk og europæisk eg, hvilket giver en afbalanceret smagsoplevelse. 

Med noter af honning, vanilje og en let krydret finish indfanger denne whisky essensen af The Macallans håndværk og passion.

The Macallan 15 Years Old (43%)

Raffineret med en rigere dybde, kombinerer denne udgave tørret frugt, karamel og vanilje med varme krydderier og noter af nødder.

Næse: Rige noter af tørret frugt, kanel og karamel.

Gane: Krydret og sød, med hints af vanilje og nødder.

Eftersmag: Lang og kompleks, med varme krydderier.

The Macallan Double Cask 15 Years Old leverer en rigere og mere kompleks smagsprofil, hvor frugtige og krydrede noter harmoniseres med karamel og vanilje. Denne whisky er et vidnesbyrd om The Macallans uovertrufne håndværk og dedikation til perfektion.

The Macallan 18 Years Old (43%)

En kulmination af tid og håndværk, hvor lag af mørk chokolade, krydderier og ristede nødder skaber en dyb og kompleks smagsprofil.

Næse: Dyb duft af mørk chokolade og krydderier.

Gane: Lagdelt smag med ristede nødder og karamel.

Eftersmag: Fyldig, med en tilfredsstillende dvælende rigdom.

The Macallan Double Cask 18 Years Old byder på en dyb og kompleks smagsoplevelse, der kombinerer noter af mørk chokolade, krydderier og ristede nødder. Denne whisky udstråler The Macallans ekspertise og leverer en harmonisk balance mellem kraft og elegance.


The Macallan Double Cask-serien er en fejring af den perfekte harmoni mellem amerikansk og europæisk eg. Denne unikke kollektion, bestående af 12, 15 og 18 års lagret whisky, byder på en progression af smagsoplevelser, der hver især udtrykker en karakteristisk sødme og kompleksitet.

Denne serie demonstrerer The Macallans dygtighed inden for fadlagring og skabelsen af exceptionel whisky. Hver udgave i Double Cask-serien afspejler en dedikation til kvalitet, håndværk og enestående smagsoplevelser.

 

Skriv kommentar

Alle kommentarer bliver modereret, inden de offentliggøres

Shop now