Historien bag

Det hele startede med en fælles passion for whisky og en interesse for hvad de mange forskellige slags, brands og meget mere kunne tilbyde. WHISKYSTACK består af 3 passionerede whiskydrikkere og -kendere, som sætter en dyd i, at nyde et glas god whisky. Vi startede alle ud med en særlig interesse for Macallan og har siden da altid nydt de fantastisk dråber. Den dag i dag har vi udvidet vores horisont og smager jævntlig på de mange forskellige udgivelser fra de mange destillerier i verdenen. 

Hvorfor WHISKYSTACK?

Udover at nyde en flaske god whisky har vi alle investeret i whisky fra forskellige brands. At investere i whisky har over tid vist sig, at være en rigtig god ide, da udbuddet af de begrænsede udgivelser altid vil falde, mens efterspørgslen har været stødt stigende i mange år. Derfor bruger vi også meget tid på, at udvælge og tilbyde netop de flasker vi mener har en potentiel økonomisk stigning i fremtiden. Vi bestræber os på at være din foretrukne whiskyleverandør uanset om du er på udkig efter den gode investering eller den store smagsoplevelse. 

Whisky til enhver lejlighed

Vi mener ikke, at whisky er forbeholdt specielle anledninger eller på anden vis skal gemmes væk. Den kan udgøre det manglende element i din yndlingsdrink, nydes afkølet eller ved stuetemperatur. Vi nyder selv et glas på sommeraftener, til julefrokosten, til kaffen, sammen med familie og venner og meget mere. 

Det unikke ved whisky

Lad os bare slå fast: Whisky er helt unikt! Der er ikke to der smager ens, alle har deres helt unikke smag og aroma. Nogle er lageret på sherry fade, nogle på egetræsfade og andre på noget helt tredje, alt dette bidrager til den endelige smagsoplevelse. 

 Udforsk vores sortiment nedenfor

Bestsellers

Macallan 12 Years Old Double CaskMacallan 12 Years Old Double Cask
Tilbud

Macallan 12 Years Old Double Cask

$69.00 USD $92.00 USD
Macallan QuestMacallan Quest
Tilbud

Macallan Quest

$153.00 USD $230.00 USD
Macallan A Night On Earth 2022 43%Macallan A Night On Earth 2022 43%
Tilbud

Macallan A Night On Earth 2022 43%

$184.00 USD $230.00 USD
Macallan Classic Cut Limited 2022 EditionMacallan Classic Cut Limited 2022 Edition
Tilbud

Macallan Classic Cut 2022 Edition

$228.00 USD $306.00 USD
Macallan 12 Years Triple Cask MaturedMacallan 12 Years Triple Cask Matured
Tilbud
Macallan 18 Years Old Double Cask 2021Macallan 18 Years Old Double Cask 2021
Ikke På lager