The Macallan Amber Meadow - En hyldest til Skotlands frodige natur

Der er noget magisk ved Skotlands landskab - de bølgende græslande, det modne byg der vajer i vinden, og duften af frisk, grønt græs, der fylder luften. Det er ikke blot et smukt syn, men også en uendelig kilde til inspiration. Dette er præcis, hvad The Macallan destilleri har formået at fange i deres seneste whiskyudgivelse: The Macallan Amber Meadow.

Macallan Harmony Collection Amber MeadowSkabt i samarbejde med de anerkendte McCartney-søstre, Mary og Stella, er The Macallan Amber Meadow et resultat af en fælles passion for det frodige, frugtbare skotske landskab. Mary, en bemærkelsesværdig fotograf og filmproducent, og Stella, en talentfuld modedesigner, er begge døtre af den legendariske Paul McCartney fra The Beatles. Dette samarbejde har bragt en unik kreativitet og respekt for naturen til denne nye whisky.

McCartney-søstre, Mary og Stella

For at hylde deres dybe forbindelse til naturen, har The Macallan destilleri genanvendt græsafklip fra de skotske enge til at skabe både præsentationsæsken og etiketterne på flaskerne. Hver detalje afspejler ægtheden og naturligheden ved det skotske landskab.

The Macallan Amber Meadow - En hyldest til Skotlands frodige natur

Denne single malt whisky er modnet på både sherry-krydrede egefade og bourbonfade. Denne unikke lagringsteknik indfanger essensen af solopvarmede enge og modne bygmarker, og skaber en smagsprofil, der er lige så rig og indbydende som landskabet selv. Den fyldige, citrus-duftende eftersmag er bare prikken over i'et i denne enestående oplevelse.

The Macallan Amber Meadow er mere end bare en whisky; det er en fortælling om kærligheden til det skotske landskab. Så næste gang du hælder et glas, luk øjnene, tag en slurk, og lad smagen tage dig med på en tur gennem Skotlands frodige enge og bygmarker. Hvem vidste, at en whisky kunne indeholde så meget mere end bare alkohol?

THE HARMONY COLLECTION AMBER MEADOW


Så her er til naturen, her er til Skotland, og her er til The Macallan Amber Meadow - en whisky, der formår at bringe det bedste fra det skotske landskab direkte til dit glas.

Køb The Macallan Amber Meadow

Shop now