The Macallan fejrer 200-års jubilæum med Cirque du Soleil oplevelse

For at fejre sin 200-års jubilæum har The Macallan indgået et samarbejde med Cirque du Soleil for at skabe en skræddersyet oplevelse: Cirque du Soleil SPIRIT. Den historiske destilleri begyndte sin jubilæumsfestligheder sidste måned med frigivelsen af 73-års single malt Tales of The Macallan Volume II.

Arrangementet vil løbe fra 9. til 31. maj 2024, afholdt på The Macallan Estate i Speyside, Skotland.

Cirque du Soleil SPIRIT beskrives som en sensorisk oplevelse, der vil tage besøgende med på "en rejse gennem smag, lugt, lyde og følelser." Det vil følge Ayla, en farvelægger og datter af en master whisky maker, og Davonna, den åndelige beskytter af de skotske højlande. Forestillingen er inspireret af skotsk folklore og landets rige whisky-arv.

Gennem historien løber et tema om genforbindelse med naturen. Ifølge Marie-Hélène Delage, kreativ direktør hos Cirque Du Soleil, er SPIRIT i sidste ende "en fortælling, der fejrer skønheden, vidunderet og den dybe forbindelse, vi alle deler med den naturlige verden."

Jaume Ferràs, kreativ direktør hos The Macallan, beskrev samarbejdet som: "At bygge bro mellem kunsten at lave whisky og spektaklet inden for scenekunst, skaber en uforglemmelig oplevelse, der er dybt forankret i den natur, der omgiver os på The Macallan, vores rige historie, og vores dristige vision for fremtiden.

"Vi ser frem til at byde gæster fra hele verden velkommen til vores ejendom, hvor de får mulighed for at opleve en eksklusiv oplevelse og en skræddersyet whisky-smagning omgivet af natur, alt sammen unikt for The Macallan."

Billetter er tilgængelige via themacallan.com.

Shop now