The Macallan Lifestyle Collection: En Fusion af Luksus og Natur

Sammenføjningen af The Macallan og The McCartneys

The Macallan, kendt for sin exceptionelle whisky, har taget et imponerende skridt ind i livsstilssegmentet ved at annoncere et samarbejde med de talentfulde søstre Stella og Mary McCartney. Denne samarbejdsaftale markerer en kreativ forening, hvor The Macallan og The McCartneys' fælles respekt og beundring for den naturlige verden forenes. Denne fusion mellem det traditionelle og det moderne fejrer begge parters skotske rødder, og deres kærlighed til Skotlands natur og skønhed.

Kollektionen Inspireret af Naturen

TOGETHER: A Collection for The Macallan by Stella and Mary McCartney introducerer en begrænset kollektion bestående af 11 livsstilsprodukter. Disse produkter er designet af søstrene McCartney og udført af mesterhåndværkere. Hver del af kollektionen er en hyldest til naturen, der trækker inspiration fra Skotlands skove, hav, åbne landskaber, og ikke mindst fra Spey-flodens skønhed og styrke. Kollektionen afspejler en dyb respekt for naturen og er et vidnesbyrd om håndværkets kunst.

The Macallan Lifestyle Collection: En Fusion af Luksus og Natur

Billede fra themacallan.com

Detaljer i Kollektionen

Kollektionens nøgleelementer inkluderer håndlavede glasvarer i levende farver farvet med naturlige mineraler, en ombre keramisk flaske omsluttet af et æblelæder alternativ, et par messingisstempler med håndmalede keramiske håndtag, samt en messing servietvægt formet som en agern, som en hyldest til de exceptionelle egetræsfade, der modner The Macallan whisky. Hver del af kollektionen fremstilles omhyggeligt i hånden, og udtrykker individuel færdighed og tidløs elegance.

Harmoni med Naturen

Farvetemaet i kollektionen afspejler naturens nuancer: grønne toner repræsenterer The Macallan Estate, de ravfarvede toner henviser til whiskiens naturlige farve, og den røde farve, som er synonym med The Macallan, ærer mærkets dybe respekt for tradition og håndværk. Jaume Ferras, Global Creative Director for The Macallan, bemærker, at kollektionen viser, hvordan The Macallan fortsat innoverer og udfordrer sig selv, mens respekten for naturen afspejles i Stella og Marys smukke design.

Harmoni med Naturen

Billede fra themacallan.com

Eksklusivitet og Tradition

Kollektionen sælges eksklusivt som et komplet sæt og er tilgængelig i begrænsede antal fra 11. oktober 2023. Stella og Mary har også samarbejdet med The Macallan om skabelsen af den tredje udgave af The Harmony Collection – en årlig begrænset serie, der fremhæver mærkets iboende nysgerrighed og innovative og kreative tankegang.

The Harmony Collection: Amber Meadow og Green Meadow

The Harmony Collection Amber Meadow er inspireret af de naturlige skotske græslandskaber og skaber en single malt Scotch whisky, der minder om varme enge og modne bygmarker, med en rig, citrusduftende finish. Green Meadow, en del af seriens tredje udgivelse, fejrer Skotlands frodige og frugtbare lande. Denne rejse-eksklusive single malt er skabt i samarbejde med Stella og Mary McCartney og omfavner genbrug af naturlige materialer i sin emballage, hvilket giver skønhed fra ressourcer ved deres naturlige livs afslutning.

Denne kollektion er ikke blot en fejring af whisky, men også et udtryk for The Macallans engagement i kunst, kultur og respekt for naturen, hvilket forstærker brandets position som en leder inden for luksussegmentet.

Læs mere på themacallan.com

Shop now