Oplev Magien i et Røget Sødt Twist - Stauning KAOS og Sherry Old Fashioned

Nydningen af en Old Fashioned er som en rejse gennem tidens cocktailhistorie, men forestil dig nu at tilføje et forførende strejf af røg og sødme til denne ikoniske drik. Lad os præsentere dig for Stauning KAOS og Sherry Old Fashioned - en forfinet variation, der vil sætte dine smagsløg i brand.

En Tidsrejse i Glasset

Old Fashioned er uden tvivl en af de mest elskede og klassiske cocktails, men denne Stauning KAOS og Sherry-version giver den et moderniseret twist. Stauning KAOS, en dansk single malt whisky, tilføjer en subtil røget dybde, mens Oloroso Sherry bringer en lækker sødme til glasset. Det er en rejse gennem smagspaletten, der kombinerer tradition og innovation på en fortryllende måde.

Ingredienser:

  • 6 cl Stauning KAOS
  • 1 cl Oloroso Sherry
  • 1 cl sukkersirup
  • 2 stænk Angostura Bitter

Fremgangsmåde:

  1. Tilføj alle ingredienserne til et isfyldt mixerglas.
  2. Rør forsigtigt i 30 sekunder for at lade smagene forenes.
  3. Hæld blandingen i et iskoldt lowball glas og tilsæt en stor isterning.
  4. Pynt din kreation med et strimlet appelsinskal og et delikat Maraschino kirsebær.

Oplev Magien i et Røget Sødt Twist - Stauning KAOS og Sherry Old Fashioned

Det Perfekte Selskab

Nu hvor du har skabt denne kunstneriske cocktail, er det på tide at overveje, hvem der skal have fornøjelsen af at dele denne unikke smagsoplevelse med dig. Stauning KAOS og Sherry Old Fashioned er ikke bare en drink; det er et eventyr i hver tår, så inviter nogen, der værdsætter kvalitet, raffinement og en smule eventyr.

Med denne opskrift kan du ikke kun skabe en cocktail; du kan skabe minder og oplevelser. Stauning KAOS og Sherry Old Fashioned er et mesterværk, der forbinder fortidens elegance med nutidens innovation. Tag din tid, nyd hvert sip, og del denne fortryllende cocktail med nogen, der vil sætte pris på den magi, den bringer til bordet.

Køb Stauning Kaos her!

Shop now