Glenrothes Destilleri - Innovation i Skotsk Single Malt Whisky

Beliggende i den berømte Speyside-region i det skotske højland, står Glenrothes Distillery som en hyldest til innovation og kvalitet inden for whiskyproduktion. Kendt for sin metode til at udvælge whiskyer baseret på modenhed i stedet for alder, har Glenrothes skabt en niche for sig selv blandt single malt whisky-entusiaster over hele verden.

Historie og Arv

Glenrothes blev etableret i 1879 i byen Rothes. Siden da har destilleriet undergået flere forandringer og renoveringer, men det har altid holdt fast ved sin engagement i at skabe exceptionelle Speyside whiskyer. Dette engagement er rodfæstet i destilleriets overbevisning om, at det ikke er alder, men kvalitet og modenhed, der definerer en stor whisky.

Produktionen

Glenrothes' tilgang til whiskyproduktion er både traditionel og nyskabende. Destilleriet bruger traditionelle metoder som pot stills og egelagring, men adskiller sig ved at vælge deres whisky-udgivelser baseret på modenhed i stedet for alder. Dette betyder, at hver flaske Glenrothes whisky er en unik udtryk for det specifikke år, hvor den blev destilleret.

Whisky Sortiment

Glenrothes' sortiment omfatter en række udgivelser, der er udvalgt af deres Master Blender. Fra "The Soleo Collection", som er en række aldersbestemte whiskyer, til deres "Reserve Collection", som inkluderer nogle af deres mest exceptionelle modningsudtryk, er der en Glenrothes whisky for hver smag.

Besøg destilleriet

Et besøg på Glenrothes Distillery er en mulighed for at dykke dybere ind i den fascinerende verden af single malt whisky. Destilleriet tilbyder guidede ture, der giver besøgende et indblik i deres unikke destillationsproces og en chance for at smage nogle af deres fine whiskyer.

Glenrothes Distillery er mere end bare en whiskyproducent. Det er et sted, hvor tradition møder innovation, og hvor passion for whisky går hånd i hånd med et urokkeligt engagement i kvalitet. For dem, der er på udkig efter en single malt whisky, der bryder med traditionen, er Glenrothes et oplagt valg.

Se udvalget af whisky fra Glenrothes Distillery

Shop now