Teeling Whiske - Den Ny Æra af Irsk Whiskey

I hjertet af Dublin, hvor den irske whiskeytradition har sine dybe rødder, findes et destilleri, der puster nyt liv i en gammel kunst: Teeling Whiskey.

Historien:

Familien Teeling har været indblandet i whiskeyproduktion siden 1782, da Walter Teeling grundlagde et destilleri i Dublins Marrowbone Lane. Selvom den oprindelige virksomhed blev solgt i 19. århundrede, blev flammen genantændt i 2012, da Jack og Stephen Teeling, efterkommere af Walter, grundlagde Teeling Whiskey Company.

Pioneering Spirit:

Teeling skelner sig fra andre destillerier ved at eksperimentere med produktion og lagring. Mens mange irske whiskyer er triple-destillerede, tilbyder Teeling også dobbelt-destillerede varianter, hvilket giver en kraftigere smagsprofil. Dertil kommer, at destilleriet er kendt for at anvende unikke fade til modning, herunder tidligere rom-, portvin- og vin-tønder, som alle bidrager til en distinkt finish.

Bæredygtighed:

Teeling Whiskey er også kendt for sin bæredygtighedsindsats. Destilleriet prioriterer grøn energi og forsøger at minimere sit klimaaftryk. Deres fokus på bæredygtighed strækker sig lige fra produktionsprocessen til den endelige flaske.

Priser og Anmeldelser:

Teeling har modtaget mange priser på verdensplan for sine unikke og innovative whiskyer. Dette er et bevis på, at destilleriets kombination af traditionel ekspertise og nytænkning skaber enestående produkter.

Konklusion:

Med en rig historie, et ønske om innovation, og et fast blik på fremtiden, repræsenterer Teeling Whiskey den ny æra af irsk whiskey. Det er en balance mellem respekt for fortiden og en lidenskab for at udforske nye horisonter, hvilket gør Teeling til et must-try for enhver whiskeyentusiast.

Shop now